Vakfotograaf

Welkom op onze website

Fotografie Hendri Middel werkt klantgericht. Wij komen naar de klant toe! (of je komt bij ons). Heb je officiële pasfoto's nodig of wil je een mooie portret- of familie foto? Gewoon thuis, ontspannend en gemakkelijk. In de avond uren of in het weekend? Geen probleem!

Ook voor toekomstige bruidsparen komen wij vrijblijvend naar jullie toe met voorbeelden hoe de dag vastgelegd kan worden. Mooie presentaties met nette prijzen!

Tevens zijn wij hét adres voor het omzetten van analoge video naar digitaal. Ook voor het scannen en printen van A3 documenten of voor een school werkstuk wat net even wat mooier op A4 laser geprint moet worden voor misschien dat puntje extra, dat doen we professioneel voor je! (eventueel met opmaak)

Het werkgebied is de cirkel Groningen, Assen en Drachten. Tegen geringe reiskosten is verder weg geen probleem.  (voor pasfoto's gelden andere tarieven)

Bovenin op deze pagina zie je diverse tabs met onderdelen die interessant kunnen zijn. Bekijk ze en als je vragen hebt of je hebt zelf ideeën, laat dit dan weten!