Pasfoto voor officiële documenten

Vanaf 1 oktober 2021 kan je als je in de gemeente Westerkwartier woont je rijbewijs digitaal aanvragen en kan je bij ons de pasfoto en handtekening laten maken. Wij zijn door de RDW erkend pasfotograaf!


Voor een ID kaart of paspoort maken wij ook de bekende pasfoto's in een setje van 6 foto's geleverd. De digitale versie (met digitale handtekening) of het pasfoto setje kosten 15 euro.

Wij werken alleen volgens afspraak! Je kan een afspraak maken van maandag t/m donderdag van 18u tot 21u. vrijdag en zaterdag van 10u tot 21u en zondag van 13u tot 17u. Hieronder kunt u de afspraak maken! U krijgt altijd een bericht om de afspraak kort te sluiten. Lukt de tijd ons niet, dan nemen wij contact met u op voor een ander moment.

Thuis op de pasfoto

Ben je niet goed ter been, heb je een beperking waardoor je veel moet regelen om bij een fotograaf te komen of vind je het misschien gewoon handig. Dan is er voor jou de fotograaf die bij je thuis komt! Bel of mail voor een afspraak.

 

Maak een afspraak voor een officiële pasfoto Voor documenten zoals een paspoort of ID kaart. Wij garanderen je door jarenlange ervaring in het maken van pasfoto's, dat onze pasfoto's worden goedgekeurd. Mocht blijken dat onze pasfoto toch wordt afgekeurd, dan zorgen wij er gratis voor dat u alsnog pasfoto's krijgt die goedgekeurd worden.

Prijzen per persoon bij een pasfoto bij je thuis:

1ste pasfoto

€ 45,00

elke volgende pasfoto gelijktijdig

€ 15,00

prijzen gelden tot 10 km vanaf postcode 9351, daarboven € 0,20 per km v.v. 

(volgens ANWB routeplanner) 

Wij hebben kennis en ervaring met mensen met een beperking en met oudere mensen. Niet alleen in het fotograferen, maar ook in omgang. 

Geduld staat met hoofdletters in ons profiel geschreven. 

Verzorgingshuizen en instellingen behoren dan ook tot onze klantenkring. Vraag naar de mogelijkheden. 

Bedrijven die hun personeel graag professioneel willen laten fotograferen voor badges en/of voor digitale fotobestanden voor personeel registraties kunnen ook bij ons terecht. 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram